OVER QBRICK

OVER QBRICK

Op elk moment beschikken over de best passende medewerkers en tegelijkertijd controle houden over uw personeelskosten: dat is essentieel voor stabiliteit en groei van uw organisatie. Onze dienstverlening is gericht op het vinden van een optimale balans tussen kosten en kwaliteit van uw HR en recruitment. Wij helpen u om tegen minimale kosten de juiste mensen te vinden, te binden, optimaal in te zetten en om indien nodig op een goede manier afscheid van hen te nemen.

Wij zijn gespecialiseerd in HR en recruitment, waarbij we exitmanagement zien als logisch onderdeel van goed HR. Vanuit een brede aanpak bieden we zowel pragmatisch advies als praktische ondersteuning. Uniek in onze dienstverlening is ons HR- en/of recruitmentabonnement. Een abonnement biedt u als klant zekerheid, gemak en ultieme belangenbehartiging op ons vakgebied, tegen een zeer voordelig tarief.

We hebben een sterke focus op resultaat, waarbij we evenveel oog houden voor het menselijk aspect als voor uw bedrijfsbelangen. Wij werken vanuit een hoge mate van verantwoordelijkheid en betrokkenheid, met als doel u op ons vakgebied niet alleen te ontzorgen, maar u ook meer kwaliteit te bieden tegen lagere kosten.