Recruitment

Recruitment

Niet passende medewerkers kosten uw bedrijf tijd en geld, en vormen een bedreiging voor groei en stabiliteit. Goed selecteren aan de voordeur is dus cruciaal. QBrick helpt u om steeds opnieuw de best passende kandidaat te vinden. Dat kan vrijwel altijd tegen minder kosten en met meer kwaliteit dan u gewend bent: dit laatste geldt zowel voor het resultaat als voor onze aanpak.

 

Vast of tijdelijk, incidenteel of structureel

Zoekt u een of meerdere nieuwe medewerkers, maar beschikt u niet over de tijd of capaciteit om deze mensen zélf te vinden? Wij vinden de juiste kandidaat voor u, als incidentele opdracht of op basis van een recruitmentabonnement. We werven bij voorkeur gericht en actief: dat doen we discreet en met respect voor ethiek, zodat uw imago noch uw recruitmentbelangen geschaad worden, nu of in de toekomst.

 

De voordelen van een recruitmentabonnement

Met een recruitmentabonnement vullen we niet alleen uw actuele vacatures adequaat voor u in, we bewaken ook uw toekomstige wervingsbelangen zorgvuldig en doeltreffend. Voor een vast (laag) maandbedrag bent u verzekerd van passende nieuwe medewerkers, structureel gemak en zekerheid, en bespaart u tot wel 60% op uw totale recruitmentkosten. Wilt u weten hoe? Neem dan vandaag nog contact met ons op.